1. Człowiek to taki gość co podpiera kwadrat wpisany w koło w szkicach takiego jednego Leonardo.
2. Ziemia nadal się kręci a słoneczko świeci (spoiler: do czasu)
3. Szczególny rodzaj reakcji chemicznych, spełniających dość specyficzne kryteria (jak np. Powielanie się)
4. Bo ludzie tego chcą, a zdolność odczuwania cierpienia serwuje nam wyczulony układ nerwowy
5. Choćby to, że żaden nigdy nie dał o sobie znać
6. Nie wiem.
7. Takim facetem w sandałach w starożytnym Nazarecie
8. Bo wpaja im się to od dziecka
9. Polityka Hitlera miała na celu szerzenie ateizmu, oświecenia i rozwoju naukowego oraz kulturalnego, czy podbój Ziemi na użytek aryjskich panów i eksterminację ras uznanych przez Hitlera za niższe?
10. Zabawne, że zadajesz to pytanie po pytaniu 4.
11. Nie mam pojęcia.
12. Jak już rozpoczniesz liceum, to na biologii ci to wytłumaczą
13. O tym też będzie mowa w szkole
14. A niby do czego ma mi być niezbędna?
15. Tak i nazywa się to friendzone. Nie umiem wytłumaczyć ale wielu z nas ma to za sobą, bądź cierpi w trakcie.
16. Bo ich przekonanie o nagrodzie życia po życiu jest ponad ich instynkt samozachowawczy
17. Zdrowie
18. Bo większości ludzi to nie przeszkadza, bądź o tym nie wiedzą. Mnie, ateiście, także to wisi
19. Kiepski jestem w rebusy i gry słowne
20. Bo na endorfinowym haju tak się już ma
21 jestem egoistą, chcę własnego dobra. Jak powyżej
2. Ziemia nadal się kręci a słoneczko świeci (spoiler: do czasu)
3. Szczególny rodzaj reakcji chemicznych, spełniających dość specyficzne kryteria (jak np. Powielanie się)
4. Bo ludzie tego chcą, a zdolność odczuwania cierpienia serwuje nam wyczulony układ nerwowy
5. Choćby to, że żaden nigdy nie dał o sobie znać
6. Nie wiem.
7. Takim facetem w sandałach w starożytnym Nazarecie
8. Bo wpaja im się to od dziecka
9. Polityka Hitlera miała na celu szerzenie ateizmu, oświecenia i rozwoju naukowego oraz kulturalnego, czy podbój Ziemi na użytek aryjskich panów i eksterminację ras uznanych przez Hitlera za niższe?
10. Zabawne, że zadajesz to pytanie po pytaniu 4.
11. Nie mam pojęcia.
12. Jak już rozpoczniesz liceum, to na biologii ci to wytłumaczą
13. O tym też będzie mowa w szkole
14. A niby do czego ma mi być niezbędna?
15. Tak i nazywa się to friendzone. Nie umiem wytłumaczyć ale wielu z nas ma to za sobą, bądź cierpi w trakcie.
16. Bo ich przekonanie o nagrodzie życia po życiu jest ponad ich instynkt samozachowawczy
17. Zdrowie
18. Bo większości ludzi to nie przeszkadza, bądź o tym nie wiedzą. Mnie, ateiście, także to wisi
19. Kiepski jestem w rebusy i gry słowne
20. Bo na endorfinowym haju tak się już ma
21 jestem egoistą, chcę własnego dobra. Jak powyżej
I hear the roar of big machine
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down