Tyle nowych seriali, że ciężko znaleźć czas, aby coś długometrażowego zobaczyć.
Z widzianych niedawno mogę polecić:
1. American Crime
Dwa sezony, w każdym inna sprawa. Nie najgorsza obsada: Timothy Hutton, Felicity Huffman (The Sopranos). Porządny kawałek thrillera/ dramatu.
Zwiastun
2. Serial o podobnym tytule - American Crime Story
Oparty na faktach (sprawa O.J. Simpsona) . Ogląda się nieźle. Oprócz Cuby Gooding Jra można też zobaczyć Travoltę (po operacji plastycznej?), Sarah Paulson (AHS), Schwimmera itd.
Zwiastun
3. Dalej w klimacie thrillerowo-kryminalnie-dramatycznym
Broadchurch
Brytyjski klimat (brytyjskie seriale są chyba najlepsze na świecie). Oba sezony bardzo dobre. Małe miasteczko, Kornwalia chyba, tragedia dotykająca wielu, śmierć - a może morderstwo?
Trailer
Z widzianych niedawno mogę polecić:
1. American Crime
Dwa sezony, w każdym inna sprawa. Nie najgorsza obsada: Timothy Hutton, Felicity Huffman (The Sopranos). Porządny kawałek thrillera/ dramatu.
Zwiastun
2. Serial o podobnym tytule - American Crime Story
Oparty na faktach (sprawa O.J. Simpsona) . Ogląda się nieźle. Oprócz Cuby Gooding Jra można też zobaczyć Travoltę (po operacji plastycznej?), Sarah Paulson (AHS), Schwimmera itd.
Zwiastun
3. Dalej w klimacie thrillerowo-kryminalnie-dramatycznym
Broadchurch
Brytyjski klimat (brytyjskie seriale są chyba najlepsze na świecie). Oba sezony bardzo dobre. Małe miasteczko, Kornwalia chyba, tragedia dotykająca wielu, śmierć - a może morderstwo?
Trailer
Jeśli zabraknie ci argumentów - nazwij mnie kłamczynią i napisz, że łżę.