Łukasz napisał(a):manager napisał(a): Hola, hola... (święty) Łukasz ma chyba trudności z interpretacją słowa pisanego(?). Niczego takiego nie napisałem! Dokładny cytat:
No cóż chyba nie tylko ja skoro freeman, przyznał mi plusa za to, że wyprzedziłem go w skomentowaniu takiej interpretacji tego coś wystukał.
Na tym polega Wasz problem... Interpretujecie sobie słowo pisane, tak jak Wam to akurat pasuje. Nic dziwnego, że wyczytujecie z Waszej Biblii coś, czego tam nie ma, a wogóle nie zauważacie w niej tego, co jest ewidentne. Dlatego wyjaśniłem, co miałem na myśli, żebyś nie miał wątpliwości, ale nie mam pojęcia, czym obraziłem Twoje uczucia religijne.
Łukasz napisał(a): Dam ci dobrą radę: kompletnie nie zależy mi tu na reputacji a ładuje minusy za niegodne wypowiedzi więc zalecam ostrożność.
Niestety źle trafiłeś. Akurat tak się składa, że mi nie zależy na reputacji ani tu, ani gdziekolwiek. Wyobraź sobie (śnięty) Łukaszu, że mam w dupie nawet to, jak postrzega mnie Twój (wymyślony) Bóg. Więc wszelkie dobre rady możesz sobie tam wsadzić... Z resztą jestem pewien, że żadna Twoja rada nie może być dla mnie dobra, ponieważ między nami istnieje pewna subtelna różnica. Ja, przez kilka miesięcy korzystania z tego forum, jeszcze ani razu nie wlepiłem nikomu żadnego minusa, natomiast plusów wiele. A Ty?
freeman napisał(a): Masz rację.Bez diabła nie byłoby chrześcijaństwa, tak samo jak bez Boga - ateizmu, co nie oznacza, że diabeł jest twórcą chrześcijaństwa, a Bóg - ateizmu.
Przecież Bóg jest stwórcą wszystkiego, więc ateizmu też!