Dragula,
Oto mała garść imo dobrych seriali SF.
Sense8
Nowa (zeszłoroczna) produkcja Netflix. Po obejrzeniu trailera myślałam, że będzie kicha, a serial pozytywnie mnie zaskoczył. Czekam na drugi sezon.
Utopia
Dobry brytyjski serial. Zapomniałam trochę fabułę, ale pamiętam wrażenia - podobało mi się. Żeby zobaczyć drugi sezon, będę musiała powtórzyć pierwszy.
Misfits
Też brytyjski. Bardzo szeroko rozumiane SF. Dynamiczny, zabawny. Dobrze się bawiłam oglądając.
Orphan Black
Może nie jest to majstersztyk, ale przyjemnie się ogląda.
Cytat:Tak jak kocham literaturę SF to tak kina tego rodzaju nienawidzę, gdyż za niemal każdym razem jest to wtórne czerpanie motywów z bardzo dobrych opowiadań i powieści i spłycanie ich do idiotycznego wręcz poziomu.
Oto mała garść imo dobrych seriali SF.
Sense8
Nowa (zeszłoroczna) produkcja Netflix. Po obejrzeniu trailera myślałam, że będzie kicha, a serial pozytywnie mnie zaskoczył. Czekam na drugi sezon.
Utopia
Dobry brytyjski serial. Zapomniałam trochę fabułę, ale pamiętam wrażenia - podobało mi się. Żeby zobaczyć drugi sezon, będę musiała powtórzyć pierwszy.
Misfits
Też brytyjski. Bardzo szeroko rozumiane SF. Dynamiczny, zabawny. Dobrze się bawiłam oglądając.
Orphan Black
Może nie jest to majstersztyk, ale przyjemnie się ogląda.
Jeśli zabraknie ci argumentów - nazwij mnie kłamczynią i napisz, że łżę.