Ano właśnie. Sankcje są takie nieskuteczne, że Putin chce się dogadać żeby je znieść.
Oczywiście, forumowi towarzysze nie wyjaśnią tego braku logiki.
No i z artykułu wklejonego przez towarzysza.
Ech... Wielka Rosja mlekiem i miodem płynąca.
Kolejne prognozy.
To dobrze, bo śmiech to zdrowie, a z drugiej strony strasznie przygnębiające, że bawią cię rzeczy, które są tak naprawdę bardzo przykre, ale wcale nie dziwi mnie taka postawa u wielbiciela zbrodniarzy i zwolennika bezwarunkowej depopulacji ludzkości.
Oczywiście, forumowi towarzysze nie wyjaśnią tego braku logiki.No i z artykułu wklejonego przez towarzysza.
Cytat:To zdaniem ekspertów z agencji Fitch umocni tamtejszą branżę wydobywczą. "Opierając się na wstępnym budżecie Rosji na 2017 rok, spodziewamy się, że obciążenia podatkowe dla tego sektora pozostaną z grubsza na poziomie z 2016 roku" – napisali w swojej opinii.
Zaznaczyli jednak, że taka sytuacja może okazać się niestałą. "Znacząca podwyżka podatków nie jest wykluczona w przyszłości, szczególnie jeśli ceny ropy spadną ponownie poniżej 40 dolarów za baryłkę" – ostrzegają w raporcie.
Ech... Wielka Rosja mlekiem i miodem płynąca.
Kolejne prognozy.
pitbbpl napisał(a): Udało Ci się mnie rozbawić. HAHAHA
To dobrze, bo śmiech to zdrowie, a z drugiej strony strasznie przygnębiające, że bawią cię rzeczy, które są tak naprawdę bardzo przykre, ale wcale nie dziwi mnie taka postawa u wielbiciela zbrodniarzy i zwolennika bezwarunkowej depopulacji ludzkości.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.