Roan Shiran napisał(a): Edit: A co do meritum,
Czytaj: Muszę zasugerować, że wcześniej napisałem i miałem na myśli coś merytorycznego a teraz do tego wracam choć wcale tak nie było.
Cytat:nie chcę Cię już dalej dręczyć,Czytaj: Muszę pokazać, że to ja rządzę w tym plemieniu i nawet jeśli zwyczajnie robiłem z siebie debila to ja byłem na górze, ja dręczyłem, ja byłem tym samcem alfa, a dyskutant moją ofiarą, którą się bawiłem.
Cytat:więc muszę Ci dać jakieś wskazówki.Czytaj: Muszę na szybko wymyślić jakikolwiek wątek, który pozwoli zamazać moje uwagi o wyłącznym nacechowaniu ad personam.
Cytat:Temat się tyczy tegoCzytaj: Muszę zasugerować, że temat nie tyczy się informacji medialnej, którą wrzuciłeś tylko tego co ja sobie teraz wymyśliłem .
Cytat:, w jaki dokładnie sposób różni się cenzura francuska od tej "prawilnej" z intelektualnego punktu widzeniaCzytaj: Pamiętaj przygłupie, z intelektualnego punktu widzenia, z intelektualnego! Tzn. z mojego punktu widzenia, twoja perspektywa to li tylko prawo kalego słodki kolego. Przynajmniej tak to muszę przedstawiać.
Cytat:, poza tym, że chroni różne wartości - dla dwóch różnych społeczeństw.Czytaj: Poza tym, czyli tym się nie zajmujmy, to jakiś "drobiazg" bez znaczenia i jeśli Baptiste stwierdzi, że dla niego stanowiło to bodziec oburzający,to patrz punkt wyżej "intelektualny punkt widzenia".

Wniosek? Kartaginę należy zburzyć a Baptiste głupim jest...
Boskie.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN