Sofeicz napisał(a):babsfanatic87 napisał(a): Wymyśliłem jeden z prawdopodobnych scenariuszy:
A ja wymyśliłem inny, bardziej realny.
- Polska, dzięki mądrej polityce Jarosława Mądrego II staje się lokalnym mocarstwem zbierając pod swoje sztandary całą postsowiecką demospuściznę.
Organizuje I Krucjatę Na Smoleńsk w celu odzyskania wraku Tupolewa. Przy okazji zdobywa Kreml i osadza tam swojego Wołodię-samozwańca.
- Zachód się starzeje i wymiera. Pozostają tylko muzułmanie, którzy szturmują mur postawiony wzdłuż Odry. Jest wiele ofiar.
- Amerykanie zapatrzeni w Fejsa i Snapa nie zauważają Indian, którzy zdobywają Kapitol i instalują tam prezydenta Łajno Bizona.
- Chinole ulegają masowemu zatruciu smogiem i podrabianym ryżem z Konga. Próbują uciekać ale mylą kierunki i prą na północ. Powstrzymuje ich Mur Chiński zresztą. Tratują się w panice.
Może na razie starczy.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.