Roan Shiran napisał(a):fertenbitenhiy napisał(a): Jakby ktoś się kiedyś zastanawiał czy na zachodzie istnieje wolność słowa, to odpowiedź jest nie.Ależ odpowiedź można znaleźć dalece szybciej. Wystarczy nie być idiotą i (lub) zapoznać się z obowiązującym prawem (lub chociażby obowiązującym regulaminem tego forum), by przekonać się, że absolutnej wolności słowa nie ma. I to nie tylko na "zgniłym zachodzie".
Gratuluje geniuszu, porównujesz forum, na którym grozi ci najwyżej ban z możliwą karą więzienia, za tzw. "mowę nienawiści" czyli po prostu bycie trochę głupim gburem o innych niż dominujące poglądach politycznych...
Jak zaczną zamykać tych mniej gburowatych też będziesz tak pisał?
Poza tym regulamin tego forum nie ogranicza możliwości wypowiadania pewnych poglądów, jedynie co najwyżej reguluje spam i tzw. "gówno-burzę".
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.