Iselin,
A tak dobrze mi szło. Już nakłoniłem lumbera do aktywności, w wyniku której miałem zagwarantowaną wypłatę przyszłych świadczeń emerytalnych. A tu masz, jedno słowo za dużo i lumber gotów zrezygnować ze swoich gróźb.
lumberjack,
Nie ukrywam, że ja także wypełniłem obowiązek, o którym wspominamy, z dużą przyjemnością i wielkim zaangażowaniem.
Ale...ograniczyłem się do dwojga dzieci, co ma swoje konsekwencje demograficzne. Jakie? Pomyśl sam, albo zwróć się do Pilastra z prośbą o wyjaśnienie.
Cytat:Teraz Exeter będzie mógł sterować lumberemMusiałaś mnie wsypać?
A tak dobrze mi szło. Już nakłoniłem lumbera do aktywności, w wyniku której miałem zagwarantowaną wypłatę przyszłych świadczeń emerytalnych. A tu masz, jedno słowo za dużo i lumber gotów zrezygnować ze swoich gróźb. lumberjack,
Cytat:Nie ma to jak płodzić dzieci na złość ExeterowiNie wciskaj nam kitu, że robisz mnie na złość - przyznaj, że zwyczajnie to lubisz.Co ciekawe sam Exeter też ma dzieci. Na pewno bardzo ciężko mu się żyje ze świadomością tego jakże haniebnego stanu rzeczy.
Nie ukrywam, że ja także wypełniłem obowiązek, o którym wspominamy, z dużą przyjemnością i wielkim zaangażowaniem.
Ale...ograniczyłem się do dwojga dzieci, co ma swoje konsekwencje demograficzne. Jakie? Pomyśl sam, albo zwróć się do Pilastra z prośbą o wyjaśnienie.