@zefciu
tym bardziej, że przecież wilku2243 może mieć np. starą przeglądarkę, która nie wyświetla mu poprawnie elementów na stronie i nie ma dostępu do wszystkich narzędzi jakie masz Ty przy tworzeniu wątku.
Powinieneś umieć przewidzieć, że są rzeczy, których nie umiesz przewidzieć.
@bert04
Starasz się mnie obrazić - takiego foszka walnąłeś
Przyjmuję challenge. Jestem najbardziej competitive osobą jaką kiedykolwiek spotkałeś (przepraszam wszystkich za te śmierdzące, angielskie wstawki, ale to jest styl pisania berta i chcę się upewnić, że rozumie co do niego piszę i na czym polega idiotyzm tych strasznych jego makaronizmów)
Od dzisiaj będę nicował Twój światopogląd tak, że nic z niego nie zostanie. Będę tępił każdą stupid thing w Twojej wypowiedzi jaka mi się nasunie pod my eyes.
Huragan Katrina to będzie zaledwie muskająca skórę delikatna bryza przy huraganie Matsuka. Żartowałem oczywiście. Szkoda czasu na twoje fochy.
Cześć.
tym bardziej, że przecież wilku2243 może mieć np. starą przeglądarkę, która nie wyświetla mu poprawnie elementów na stronie i nie ma dostępu do wszystkich narzędzi jakie masz Ty przy tworzeniu wątku.
Powinieneś umieć przewidzieć, że są rzeczy, których nie umiesz przewidzieć.
@bert04
Starasz się mnie obrazić - takiego foszka walnąłeś
Przyjmuję challenge. Jestem najbardziej competitive osobą jaką kiedykolwiek spotkałeś (przepraszam wszystkich za te śmierdzące, angielskie wstawki, ale to jest styl pisania berta i chcę się upewnić, że rozumie co do niego piszę i na czym polega idiotyzm tych strasznych jego makaronizmów)Od dzisiaj będę nicował Twój światopogląd tak, że nic z niego nie zostanie. Będę tępił każdą stupid thing w Twojej wypowiedzi jaka mi się nasunie pod my eyes.
Huragan Katrina to będzie zaledwie muskająca skórę delikatna bryza przy huraganie Matsuka. Żartowałem oczywiście. Szkoda czasu na twoje fochy.
Cześć.