matsuka napisał(a):wilku2243 napisał(a): Aha ciebie nie obchodzi co mi się wyświetla, tylko co ja wysyłam, to czemu mnie ma obchodzić jak tobie się to czyta?
A jaki jest cel Twojego pisania tutaj? Nie taki, żeby ktoś zrozumiał Twoją myśl i ewentualnie się do niej odniósł? Twoim priorytetem powinno być to, żeby swoje myśli przedstawiać jak najprzejrzyściej - aby były czytelne. Niesamowite jest, że dorosły człowiek a tego nie rozumie.
Nie chcę Cię w żaden sposób obrazić, ale czynisz cytat zefcia coraz bardziej dosłownym.
zefciu napisał(a):Zatem, specjalnie dla Ciebie, odpowiadam na Twój post przy użyciu lynxa.
To wejdź przez lynxa na nowy system, np. bankowi na którym nigdy jeszcze nie byłeś i wykonaj prosty przelew.
Pisałem, że z nudów, mam podobno dziwny światopogląd i olewające podejście do wszystkiego więc ciężko mi tłumaczyć tak, żeby ktoś to zrozumiał tak jak to sobie wyobrażam, nie wiem może brakuje mi wiedzy i słow, a że nigdy nie używałem forum to nie umiem się z nimi obchodzić i nie wiedziałem że takie tutaj zasady są, no i napisałem że specjalnie pogrubiam w jakimś stopniu to na pewno wam ułatwiło czytanie. Ale na szczęście dla was zmykam i już tu raczej nie wrócę, urlop się kończy