exeter napisał(a): Łazarzu,
napisałem ci wyraźnie, nie rozmawiam z ludźmi "dyskutującymi" przy pomocy minusów. Pamiętałeś o tym przez całe dwa dni, po czym zapomniałeś. Tak się kończy okazywanie zaufania pętakom.
Gdybyś był tylko zwolennikiem "dobrej zmiany", uznającym, ze demokracja jest przereklamowana i w związku z tym popierającym niszczenie demokratycznego systemu przez Kaczyńskiego, nie ustawałbym w przekonywaniu ciebie iż takie myślenie jest błędem. Tak jak to przez wiele miesięcy robiłem na Katoliku, dopóki nie zamknięto mi tam ust.
Ale nie, ty z takim samym zapałem zwalczasz moje poglądy, jak i mnie samego. Dlatego pozwól sobie zakomunikować, że w moim osobistym rankingu forumowych userów uzyskałeś rangę "małego chujka".
Nie wykluczam, że zrobiłeś to z obowiązku, jako pisowski żołnierz rzucony na front walki w Internecie. W takim przypadku zasługiwałbyś na znacznie wyższą rangę - "Wielkiego Chuja".
Tak, czy owak, nie zamierzam dłużej tracić czasu na dyskusję z tobą.
Bez odbioru.
Ależ towarzyszu! Cóż to za język nienawiści! Tow. Cukierberg nie nauczył, że nieładnie tak się do ludzi odzywać?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd