exeter napisał(a): Już Ci tłumaczyłem, że nie byłem, i nie jestem niczyim towarzyszem, ale jak widać trudno się do Ciebie przebić.
A nauczyli mnie odzywać się w sposób do którego pijesz tacy ludzie jak nasz forumowy kolega. Którzy dobitnie wykazali mi, że internetowe forum nie służy do wymiany myśli, tylko do wojny z ideologicznymi przeciwnikami, których niszczy się wszystkimi metodami. Uważasz, że mnie prawo do obrony nie przysługuje?
Jakoś nie zauważyłem, żeby Łazarz cię obrażał, a ty zamiast odpowiedzieć na jego pytania zacząłeś go wyzywać.
exeter napisał(a): Na naszych oczach odbywa się niszczenie debaty publicznej
To przestań ją niszczyć.
exeter napisał(a): Na Was, na moderatorach, spoczywa obowiązek czuwania nad jakością dyskusji, jeśli tego nie dopilnujecie, będziecie niedługo zarządzali masą upadłościową po forum Ateista.pl.
Nie jestem moderatorem.
exeter napisał(a): jeszcze chce mi się logować na Ateista.pl. gdyż jestem z tym forum związany emocjonalnie.
To przetnij w końcu pępowinę.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd