Cytat:Czyli pochwalasz rasizm mający na celu likwidację skutków rasizmu.
Popieram wynagradzanie krzywd i pozbawianie majątku zbudowanego na ludzkim nieszczęściu. A że przez apartheid krzywdzącymi byli biali, to teraz białym się słusznie obrywa.
Cytat:Racjonalne podatki nie są jakąś krzywdą dla tych, którzy je płacą. A karanie dzieci za grzechy rodziców to pomysł, który powinien budzić obrzydzenie każdego cywilizowanego człowieka.
I jak sobie wyobrażasz takie racjonalne podatki wyrównujące krzywdy bogatych białych plantatorów? A co do karania dzieci - przecież nikt nie będzie tych dzieci karać, po prostu zostaną im odebrane majątki, które zostały zagrabione przez ich rodziców.
Cytat:Zaś po wysłaniu białych panów na Kaukaz i wprowadzeniu genialnych pomysłów gospodarczych czarna biedota będzie harowała na rzecz czarnych panów za tryliard randów dziennie, za które to tryliard randów będzie można kupić bochen chleba (jeśli akurat będzie w sklepie).
Skoro tak piszesz, to pewnie tak będzie.
Cytat:Proszę, wskaż mi kłamco lewacki (wiem – pleonazm), gdzie negowałem rasistowskie podłoże apartheidu.
"Tymczasem problem nie jest rasowy, tylko ustrojowy. ".
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.