cobras napisał(a): Że połączony z takim odgradzaniem się i potem całe rodziny skaczą przez płot.
Aaaaha... Czyli odgradzanie się jest jednym z postulatów akapowców? Noż kurde, po wczorajszych rewelacjach Rotheina o tym jak to liberałowie stają się socjalistami, a wcześniej odrzucają wszelkie granice, myślałem, że już nic mnie nie zdziwi, a tu patrz, Cobras potrafi.
cobras napisał(a): "Naruszanie czyjejś własności" - no straszne, uważaj bo jeszcze komuś się krzywda stanie, że 12-latek przeskoczył przez ogrodzenie żeby zdążyć do szkoły.
Nie powiedziałem, że się krzywda stanie, tylko, że naruszył czyjeś prawo własności. Wiem, że dla socjalucha to nieistotne, więc nie będę tłumaczył dlaczego to jest istotne i zwrócę tylko uwagę, że złodzieje też skaczą przez ogrodzenia, a wbrew komiksom nie jest wcale tak, że zawsze mają urocze piżamy, pelerynki i demonicznie się śmieją przy przeskakiwaniu przez ogrodzenia.
cobras napisał(a): Dobrze, że nie mamy jeszcze prawdziwego akapu, bo zaraz ktoś by go jeszcze za to zastrzelił.
To się zdecyduj. Przed chwilą pisałeś, że ogrodzenia to wyraz akapu.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd