Ojciec większy jest ode mnie?
Ojciec ma 196cm wzrostu a Jezus 186cm wzrostu?
Czy może Ojciec jest Wszechmogący czyli może 100% wszystkiego zrobić, a Jezus nie ma Wszechmocy=Mocy100% tylko Moc90% czyli może zrobić tylko 90% wszystkiego - 27czynydowolnelogiczneniesprzecznewewnętrzniewopisie?
Czy to są puste słowa, puste zdanie "Ojciec większy jest ode mnie"?
Każde bełkotliwe zdanie można nazwać Tajemnicą?
Papież Franciszek siusiaka moczy w kisielu. To prawda i tajemnica i nie pytaj o co chodzi.
Papież Franciszek:
Uwierz w bełkot!
Filozof z Bożej Łaski:
Uwierz, że Bełkot to Bełkot
Uwierz, że Bełkot to nie Bełkot
Bełkot bełkot beł-kot - ciągnę kazanie
Be - ł -ko -t Beł- k - o t B - e łk -oooot - naśladuję Buddyzm
Bełkot to Bóg, Bóg Makaron to też Bóg
Uwierz w Bełkot to nie to samo co "Uwierz, że Zefciu ma 6 nóg", Uwierz w Bełkot to znaczy uwierz w co?
Uwierz w Bełkot = Bełkot, sens zdania "Uwierz w Bełkot" to Bełkot
Papież Franciszek jest po spożyciu alkoholu
Papież Franciszek to robot i właśnie się zepsuł
Papież Franciszek:
Uwierz w bełkot! - To Tajemnica!
-----------------
Ojciec jest większy ode mnie
- zdanie niedopowiedziane o co chodzi:
np. Anioły mnie Jezusa za bardzo nie słuchają bo jestem smarkacz, Boga Ojca to Anioły słuchają całkiem i w ten sposób Ojciec jest większy ode mnie
- zdanie chlapnięte nie mające sensu pod względem treści
-- zdanie chlapnięte, żeby sprawić na kimś wrażenie, to są ważne słowa, mówię coś ważnego i wziosłego
-- zdanie chlapnięte obronne - nie ważcie się durne prostaki wbić mi noża w plecy jak tu pośród was stoję, bo tam w Niebie jest mój Wielki Ojciec i was ognistym ogniem spali
-- zdanie chlapnięte bezcelowe - tak żem se coś chlapnął żeby pysk otworzyć, np. zrobiłżem kupa w nocnik
Ojciec ma 196cm wzrostu a Jezus 186cm wzrostu?
Czy może Ojciec jest Wszechmogący czyli może 100% wszystkiego zrobić, a Jezus nie ma Wszechmocy=Mocy100% tylko Moc90% czyli może zrobić tylko 90% wszystkiego - 27czynydowolnelogiczneniesprzecznewewnętrzniewopisie?
Czy to są puste słowa, puste zdanie "Ojciec większy jest ode mnie"?
Każde bełkotliwe zdanie można nazwać Tajemnicą?
Papież Franciszek siusiaka moczy w kisielu. To prawda i tajemnica i nie pytaj o co chodzi.
Papież Franciszek:
Uwierz w bełkot!
Filozof z Bożej Łaski:
Uwierz, że Bełkot to Bełkot
Uwierz, że Bełkot to nie Bełkot
Bełkot bełkot beł-kot - ciągnę kazanie
Be - ł -ko -t Beł- k - o t B - e łk -oooot - naśladuję Buddyzm
Bełkot to Bóg, Bóg Makaron to też Bóg
Uwierz w Bełkot to nie to samo co "Uwierz, że Zefciu ma 6 nóg", Uwierz w Bełkot to znaczy uwierz w co?
Uwierz w Bełkot = Bełkot, sens zdania "Uwierz w Bełkot" to Bełkot
Papież Franciszek jest po spożyciu alkoholu
Papież Franciszek to robot i właśnie się zepsuł
Papież Franciszek:
Uwierz w bełkot! - To Tajemnica!
-----------------
Ojciec jest większy ode mnie
- zdanie niedopowiedziane o co chodzi:
np. Anioły mnie Jezusa za bardzo nie słuchają bo jestem smarkacz, Boga Ojca to Anioły słuchają całkiem i w ten sposób Ojciec jest większy ode mnie
- zdanie chlapnięte nie mające sensu pod względem treści
-- zdanie chlapnięte, żeby sprawić na kimś wrażenie, to są ważne słowa, mówię coś ważnego i wziosłego
-- zdanie chlapnięte obronne - nie ważcie się durne prostaki wbić mi noża w plecy jak tu pośród was stoję, bo tam w Niebie jest mój Wielki Ojciec i was ognistym ogniem spali
-- zdanie chlapnięte bezcelowe - tak żem se coś chlapnął żeby pysk otworzyć, np. zrobiłżem kupa w nocnik