bert04:
Po prostu nie da się obiektywnie innych oceniać, nikt nie ma gwarancji na to, że dostał notę za treść a nie za to, że kogoś tam zdenerwował. Forum publiczne to nie szkoła i nie ring gdzie można się obrzucać kamieniami.
Ja już skończyłam edukację na poziomie podstawowym, średnim i wyższym i nawet na uczelni oceny były sprawą prywatną a nie publiczną.
Ocena negatywna z komentarzem: np. bredzisz, nie wydaje mi się zbyt mIarodajna.
Forum publiczne to miejsce demokratyczne a nie elitarna loża dla wtajemniczonych.
Cytat:Tak na marginesie, w ostatnim czasie - IMVHO - trochę zmieniłaś ton więc i może "bilans" byłby dziś nieco inny, gdybyś ponownie włączyła. Być może potrzebowałaś odpowiedniego tematu i interlokutorki?Mnie nie chodzi o bilans ale o zasadę. Nie jestem spragniona zarówno plusików jak i minusików.
Po prostu nie da się obiektywnie innych oceniać, nikt nie ma gwarancji na to, że dostał notę za treść a nie za to, że kogoś tam zdenerwował. Forum publiczne to nie szkoła i nie ring gdzie można się obrzucać kamieniami.
Ja już skończyłam edukację na poziomie podstawowym, średnim i wyższym i nawet na uczelni oceny były sprawą prywatną a nie publiczną.
Ocena negatywna z komentarzem: np. bredzisz, nie wydaje mi się zbyt mIarodajna.
Forum publiczne to miejsce demokratyczne a nie elitarna loża dla wtajemniczonych.
Rozsadziło mi antenę.