towarzyski.pelikan napisał(a): Ten sam Jordan twierdzi, że na jego speeche przychodzą głównie mężczyźni. I się w nich odnajdująPodobnie jak na spicze Korwina

Dla mnie Jordan Peterson jest...za bardzo męski właśnie

towarzyski.pelikan napisał(a): Sattwa to już śmierć za życia. Nie idźcie tą drogą!? Przecież sattwa to radość...
towarzyski.pelikan napisał(a): Ja będąc w depresji obrzuciłabym tego blondaska pomidorami. Mnie pomagali właśnie ludzie, którzy mi dali mocnego kupa w dupę.A ja na złe...reaguję źle...i kurczę się w sobie, zamykam...

towarzyski.pelikan napisał(a): Czyli znowu się okazuje, że nie ma uniwersalnych metod uzdrawiania, rozwoju duchowego. Do każdego trzeba podchodzić indywidualnie. Sam zainteresowany wybiera sobie takiego przewodnika/pomocnika, z którym się dobrze zestraja.Zgoda.
Osiris napisał(a): Serio? po towarzyskim pelikanie można spodziewać się takiego komentarza, ale Sam Harris autystyczny? To ja też chciałbym być taki autystycznyNie że jest autystyczny. W badaniach pewnie by nic nie wyszło
Po prostru odnoszę wrażenie, iż dostrzegam u niego - w lekkim stopniu - coś, co znam z Zespołu Aspergera. Ekspertem oczywiście nie jestem, podzieliłem się tylko swoimi wrażeniami.
May all beings be free.
May all beings be at ease.
May all beings be happy
May all beings be at ease.
May all beings be happy