Lampart napisał(a): No bez jaj, to, że szukam uzasadnień, to nie znaczy, że nie mam mniemań.
Problem polega na tym, że to „mniemanie” z czapy to jedyny „argument” jaki raczyłeś przedstawić za swoją tezą. Jednocześnie jednak chcesz się upierać, że swoje tezy bazujesz na racjonalnych przesłankach oraz, co bardziej zabawne i kuriozalne, iż na podstawie Twoich postów, ktoś może dojść do uprawnionego wniosku, że tak rzeczywiście jest. Bez urazy, ale trudno to określić inaczej, niż mianem kabaretu.
Lampart napisał(a): Ten pasibrzuch to aktor, ale mało w realu takich? Jeszcze gorsi są.
Co do deklaracji to chyba 1 punkt.
Ja staram się szanować czas moich rozmówców. Gdy powołuje się na jakieś źródło, to cytuje jego tekst tutaj na forum; jeżeli jest w obcym języku to staram się na dodatek załączyć tłumaczenie. Ciebie proszę jedynie o to minimum szacunku w postaci wysilenia się na cytowanie pozwalające jakkolwiek zidentyfikować dokument o którym mówisz...
Prosiłem Cię konkretnie o odwołanie się do Konwencji o Prawach Dziecka, a wiec dokumentu z którego pochodzi omawiany przez nas zapis zakazujący stosowania przemocy fizycznej wobec dziecka.
Art. 1 rzeczonej konwencji brzmi:
W rozumieniu niniejszej konwencji "dziecko" oznacza każdą istotę ludzką w wieku poniżej osiemnastu lat, chyba że zgodnie z prawem odnoszącym się do dziecka uzyska ono wcześniej pełnoletność.
Gdzie tutaj masz choć słowo o wolności?
Lampart napisał(a): że linijka idealnie by klaskała o te tłuste przedramiona
Bardzo Cię proszę byś zachował te zakrawające o sadyzm wynurzenia dla siebie i skupił się na temacie rozmowy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ой, розвивайся та сухий дубе / Завтра мороз буде, / Ой собирайся молодий козаче / Завтра похід буде. / Я й морозу та й не боюся / Зараз розів'юся