Quinque napisał(a): To jest moje marzenie aby świat się skończył. A ludzie którzy mnie wkurwiają przestali by istniećBardziej katolicki od samego papieża Quinque wyjeżdża z anihilacjonizmem?
Cytat:Quinque jako zwykły parobek, mangozjeb z Podkarpacia nie ma nawet wpływu na swój marny i smutny żywot.Jak sobie wkręci, że nie ma, to nie będzie miał.
Cytat:Gdzie "mój" kandydat nie wygrał. Dlatego uważam że demokracja to parodia.Nielogiczne. Gdyby wygrywał zawsze kandydat Quinque to by była dyktatura Quinque, a nie demokracja. Fakt, że czasami kandydat Quinque nie wygrywa przemawia za tym, że żyjemy w demokracji.
Cytat:Możesz sobie wybrać władcę. Komunizm tym się różnił od demokracji że nie można było go wybraćBardziej kluczowe od tego, że mogę sobie wybrać władcę jest to, że ów władca musi mi się jakoś podlizać, żebym go wybrał. Nawet zatem, jeśli rządzi mną ktoś, kogo nie wybrałem, to nadal ta osoba musiała coś oferować jakiejś dużej grupie ludzi. Najlepiej, jeśli są to konkrety, a nie ideologiczne pierdoły.
Cytat:A UE pogardzam i się nią brzydzęChoć nie potrafisz wyjaśnić logicznie, czemu (o czym przekonaliśmy się na innym forum). Ot władcy medialni zaprogramowali u Ciebie odpowiednie hasełka.