Łazarz ( 98 ) - Ostatnio zaktualizowano 51 minut(y) temu
Punkt przyznany za post użytkownika gąska9999 w wątku Czy najświętsza Maryja siedzi w Niebie na krześle czy na nocniku.
Negatywny (-1): Noż zdarta płyta po prostu.
Ale ja jestem ciekawa odpowiedzi i bardzo grzecznie o nią proszę. Albo się ma jakiś pogląd, albo w coś się wierzy albo się ma pusto w głowie na ten temat.
Proszę też zgłaszać stan pustej głowy.
Jak się ma pupę i dwie nogi, to ten stan zachęca żeby usiąść na krześle lub nocniku.
Jest też opcja, że "Maryi" w Niebie Bóg Jahwe obciął dwie zdrowe nogi i ona w Niebie siedzi pupą na wózku inwalidzkim - ma pupę a nie ma nóg.
"Maryja" w Niebie jest w ten sposób solidarna z kalekami bez nóg na wózkach inwalidzkich na Ziemi.
I kaleki na wózkach inwalidzkich na Ziemi mogą się modlić do "Maryi":
"Jo żem jest chłop bez nóg na wózku kaleki,
I mnie nie stać na leki,
Ale jo sie ciesza cały, że ci sie "Maryjo",
nogi w Niebie także urwały!
Jo sie bede do ciebie modlił dzień cały,
żeby ci sie Maryjo, ręce w Niebie jeszcze urwały.
Dla twojej i mojej większej w Niebie chwały,
polecam ci się bez nóg na wózku cały,
Broń w Niebie mojej wiary i chwały."
Punkt przyznany za post użytkownika gąska9999 w wątku Czy najświętsza Maryja siedzi w Niebie na krześle czy na nocniku.
Negatywny (-1): Noż zdarta płyta po prostu.
Ale ja jestem ciekawa odpowiedzi i bardzo grzecznie o nią proszę. Albo się ma jakiś pogląd, albo w coś się wierzy albo się ma pusto w głowie na ten temat.
Proszę też zgłaszać stan pustej głowy.
Jak się ma pupę i dwie nogi, to ten stan zachęca żeby usiąść na krześle lub nocniku.
Jest też opcja, że "Maryi" w Niebie Bóg Jahwe obciął dwie zdrowe nogi i ona w Niebie siedzi pupą na wózku inwalidzkim - ma pupę a nie ma nóg.
"Maryja" w Niebie jest w ten sposób solidarna z kalekami bez nóg na wózkach inwalidzkich na Ziemi.
I kaleki na wózkach inwalidzkich na Ziemi mogą się modlić do "Maryi":
"Jo żem jest chłop bez nóg na wózku kaleki,
I mnie nie stać na leki,
Ale jo sie ciesza cały, że ci sie "Maryjo",
nogi w Niebie także urwały!
Jo sie bede do ciebie modlił dzień cały,
żeby ci sie Maryjo, ręce w Niebie jeszcze urwały.
Dla twojej i mojej większej w Niebie chwały,
polecam ci się bez nóg na wózku cały,
Broń w Niebie mojej wiary i chwały."