bert04 napisał(a): Pardon, ale nigdy nie napisałem do Ciebie "Brajanek" albo "Dżesika". A o tym pisałem powyżej. Czy uważasz, że te pseudo-nicki miały inne znaczenie, niż w powyższym opisie?Napisałeś za to:
Zresztą, to nie pierwszy raz, że projektujesz na mnie jakieś rzeczy, które doświadczasz od innych userów. Mógłbym to teraz psychologizować... ale tym razem odpuszczę sobie.
Cytat:No ale może tylko tyle, o co chodziło z tym udawaniem kobiety, jak i tak nikt tego nie kupował
Cytat: Mam być "Bertą" i udawać babę, jak Ty do niedawna?To nie projekcja, stary. Przyjrzyj się sobie. Ty to napisałeś? Czy moze ktoś Ci się włamał na konto?
Danae napisał(a): A jesteś kobietą czy nie jesteś?Odpowiem tak: bystra z Ciebie dziewczyna. I cieszę się, że na lewicy są prawdziwi, ideowi lewacy.
Jeśli jesteś, to jako (chyba) lewaczka jak najbardziej jestem w stanie zaakceptować Cię właśnie taką pelikanową, tym bardziej, że parę Twoich spostrzeżeń na temat kobiet uznaję za całkiem trafne.
Odnoszę jednak wrażenie, że ten teraźniejszy eksperyment to jednak tylko improwizacja
Jeśli nie, to, mimo iż to trochę chore, życzę owocnych wniosków.