Padłem jak to przeczytałem:
Ciekawa jest ta megalomania i antropocentryzm. Naprawdę trzeba mieć mocno przesadzoną opinię na temat potęgi ludzkości, żeby uznać ją za zagrożenie dla planety...
Cytat:Miley Cyrus nie chce mieć dziecka z powodu zmian klimatycznychhttps://plejada.pl/newsy/miley-cyrus-nie...nz/13n1wkj
Celebrytka uważa, że przez to nie powinno się "sprowadzać kolejnego życia na ten świat", o czym powiedziała w wywiadzie dla "Elle".
Cytat:Robimy to samo ziemi, co robimy kobietom. Po prostu bierzemy i oczekujemy, że nadal będzie produkować. I jest wyczerpana. Nie może produkować. Dostajemy kawałek gównianej planety .
Dopóki nie poczuję, że moje dziecko będzie żyło na ziemi z rybami w wodzie, nie sprowadzę innej osoby, żeby sobie z tym radziła. Nie chcemy się rozmnażać, ponieważ wiemy, że ziemia nie może sobie z tym poradzić
Ciekawa jest ta megalomania i antropocentryzm. Naprawdę trzeba mieć mocno przesadzoną opinię na temat potęgi ludzkości, żeby uznać ją za zagrożenie dla planety...
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać