To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie wiesz, że wierzysz? Nie wiesz że nie wierzysz?
@gąska9999, @Teista
Gdybyście mogli napisać to trochę prostszym językiem? Nawet po wielokrotnym przeczytaniu tego, mam wątpliwości, czy rozumiem. Wasz polski to piękny polski, ale dla mnie nie do rozumienia (na razie). Oboje połączyliście wiarę, rzeczywistość, świadomość i wiedzę, nawet twarde dowody w jednym logicznym ciągu. Albo mi się tak wydaje? Cholera, zgubiłem się... Ta bariera językowa. Dla nas Skandynawów chyba nie do pokonania... ja nie mam polskich korzeni, więc ... :-) ??? I jeszcze jedno. Jaka jest różnica pomiędzy "ten sam" a "taki sam". Co ma pojęciowe pierwszeństwo? Bestu kveðjur og eigðu góða nótt! :-) (Pozdrawiam i życzę dobrej nocy! :-)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nie wiesz, że wierzysz? Nie wiesz że nie wierzysz? - przez Sigtrygg Żeglarz - 06.02.2020, 00:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości