Tylko ja mam takie sygnały, że antyszczepionkowcy to nie tylko jakieś dziwne meandry internetu i „wiedza” znikąd. Już od kolejnej osoby w krótkim czasie usłyszałem, że szczepień nie tylko na covida, ale także na grypę odradził nie jakiś randomowy typ z internetu tylko znajomy lekarz z przychodni. I, że to lekarze przed tym przestrzegają, bo „w tym wieku to już więcej szkody jak pożytku”, „bo to niezbadane jest” , itp.
No i jak tu dyskutować jak pojawia się autorytet zawodowy? Ja już zostałem kilkukrotnie z tego powodu skrytykowany (wyraziłem chęć zaszczepienia), nie jako osoba, która zbyt mocno ufa rządowi, tylko jako osoba, która ignoruje zalecenia medyczne lekarzy...
No i jak tu dyskutować jak pojawia się autorytet zawodowy? Ja już zostałem kilkukrotnie z tego powodu skrytykowany (wyraziłem chęć zaszczepienia), nie jako osoba, która zbyt mocno ufa rządowi, tylko jako osoba, która ignoruje zalecenia medyczne lekarzy...
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN