zefciu napisał(a): Osobie tej dali w robocie laptoka i powiedzieli „pracuj zdalnie” nie zastanawiając się, jak wygląda dostęp do Internetu w jej domu. Nikt też jej nie uczył, co to Wi-Fi, czym się Internet różni od Ethernetu, a IP od MAC-a. Więc dlaczego od razu chcesz taką osobę obrażać? To naprawdę inteligentna babka jest, tylko się na komputerach nie zna.
Aha, to o to chodziło. W takiej sytuacji masz kompletnie rację. Ja źle zrozumiałem. Sam co jakiś czas muszę coś rodzicom tłumaczyć, ale kurde w sytuacji pandemicznej kiedy właśnie tłumaczyć mogę tylko przez telefon a nie bezpośrednio przy kompie, to i mnie i ich czasami chuj strzela.
zefciu napisał(a): to się nagle okazuje, że pogląd Twojego klienta, że lepiej, abyś Ty mu naprawił gniazdko, niż żeby robił to sam okazuje się mieć pewne podstawy.
Masz rację.
Ale i tak uważam, że ludzie powinni wiedzieć i umieć chociaż trochę więcej. Widać jednak jak wielu ludziom nie chce się rozwijać, uczyć czegokolwiek. No ale chuj tam, nikogo nie będę do niczego zmuszał.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać