07.03.2021, 00:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.03.2021, 00:53 przez lumberjack.)
Nikt nie lubi DP a na weselach nagle wszyscy znają wszystkie piosenki i se tańcują do nich.
Jak dla mnie różnica jest dosyć spora między starym DP gdzie nurtem dominującym były kibordy Casio i przeróżnej maści Zenki śpiewające pedalskim głosikiem, a obecnym DP. O, takie coś może być np.:
Tylko mi nie mówta, że nie widzita żadnej różnicy. Żeby tak stwierdzić trzeba wykazać się złą wolą oraz ignorancją/nieznajomością tematu. Piękni i młodzi czy Weekend też dają radę
Rozumiem, że na forum dominującą grupą są intelektualiści, którzy byle czym nie zaspokoją swoich potrzeb kulturowo-rozrywkowych, ale są też tacy prostacy jak ja, którzy potrzebują rozrywki odmóżdżającej. Czasem dobrze jest poczytać sobie Nietzschego ale czasem fajnie sobie obejrzeć Chłopaków do wzięcia albo posłuchać jakiejś prostej rapowej muzyki dla dzieci z betonowej dżungli
(05.03.2021, 12:26)zefciu napisał(a): Dlaczego Disco Polo jest ch…owe? Uważam, że problem nie jest trywialny. Otóż ciężko jest wskazać gatunki muzyczne, które produkowałyby wyłącznie chłam. Także Italo Disco, które jest „najbliższe” gatunkowo Disco Polo ma czasem bity, których da się słuchać (taki Gigi D’agostino), czy ambitniejsze teksty (Vamos a la playa). Tymczasem Disco Polo trzyma konsekwentnie badziewny poziom.
Jak dla mnie różnica jest dosyć spora między starym DP gdzie nurtem dominującym były kibordy Casio i przeróżnej maści Zenki śpiewające pedalskim głosikiem, a obecnym DP. O, takie coś może być np.:
Tylko mi nie mówta, że nie widzita żadnej różnicy. Żeby tak stwierdzić trzeba wykazać się złą wolą oraz ignorancją/nieznajomością tematu. Piękni i młodzi czy Weekend też dają radę

Rozumiem, że na forum dominującą grupą są intelektualiści, którzy byle czym nie zaspokoją swoich potrzeb kulturowo-rozrywkowych, ale są też tacy prostacy jak ja, którzy potrzebują rozrywki odmóżdżającej. Czasem dobrze jest poczytać sobie Nietzschego ale czasem fajnie sobie obejrzeć Chłopaków do wzięcia albo posłuchać jakiejś prostej rapowej muzyki dla dzieci z betonowej dżungli
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać