lumberjack napisał(a):Baterię 2Ah i ładowarkę.Socjopapa napisał(a):lumberjack napisał(a):Socjopapa napisał(a): Jasna sprawa, ale właśnie dlatego zastrzegałem, że amatorskie potrzeby =/= profesjonalne potrzeby. Gdybym działał w Twojej branży pewno też nie jechałbym na Parku, bo generowałoby to niepotrzebne straty czasu.
Niekoniecznie. Od niedawna mają linię bardziej "pro" - Parkside Performance. Wkrętarka kosztuje 6 stówek i dorównuje DeWaltowi i Boschowi z tej samej półki cenowej.
Ja ją kupiłem bodaj za 4 stówy. A Bosch czy DeWalt kosztuje zdaje się koło 9 stówek.
A co miałeś w zestawie? Ile baterii i czy była ładowarka? Goła (bez aku i ładowarki) wkrętarka Boscha o podobnych parametrach co Parkside kosztuje 650 zyla. Na alledrogo widzę, że Parkside Perf. + 2 aku + ładowarka to 650 zł. Więc pewnie Bosch z bateriami i aku będzie te 9 stówek kosztował. No to mocno podrożały ceny. Ja cały czas żyję cenami sprzed kilku lat, bo tylko wtedy interesowałem się ile co kosztowało, bo wtedy akurat kupowałem wkrętarkę.
Nie wiem jak jest w praktyce, bo nie używam tego ale na FB na grupach dla budowlańców, wykończeniowców i giełdzie dla elektryków ten Parkside jest chwalony jako zdolny do profesjonalnej pracy.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd