EusMadeus napisał(a): Chiny z tego co wiem nie mają takich praw jak UE a u nich firmy rozwijają się bardzo dobrze. Także Twoja teoria leży.Chiny rozwijają się bardzo dobrze. A moja teoria także leży. Poziom bełkotu, na który się wzbijasz jest coraz wyższy.
Cytat:To podałem Ci wyliczenia, że X emisji w UE = X emisji w Chinach.Ale to jest tautologia, a nie wyliczenie, które dowodzi Twojej tezy. Nie podałeś żadnego wyliczenia, które wskazuje, że zmniejszenie emicji o X w UE musi powodować wzrost emisji w Chinach dokładnie o X.
Cytat:postów czasuPrzestań bełkotać! Błagam!
Cytat:Będziesz się teraz czepiać gramatyki i literówek?Jakich literówek? A gramatyka jest częścią języka polskiego. Nie ja pisałem regulamin forum.
Cytat:Nie to jest właśnie bandytyzm. Bo WIĘKSZOŚĆ, która chce dotacji do samochodów elektrycznych zabiera POD PRZYMUSEM MNIEJSZOŚCI, która chce leczyć swoje dzieci na raka.Nie drzyj się! Widać, że brakuje Ci argumentów, więc zaczynasz krzyczeć. Jeśli ktoś jeździ samochodem emitującym rakotwórcze cząstki stałe, to ludzie mieszkający obok niego mają przymus ich wdychania. Czy ten przymus nie jest jakimś uzasadnieniem, aby stosować środki przymusu do skłonienia tej osoby do zmiany samochodu.
Cytat:Tobie się wmówiło, że takie złodziejstwo jest polityką, ale nie, to nadal jest złodziejstwo niezależnie czy okrada mniejszość, czy większość. Niezależnie czy kasę zabiera złodziej czy urzędnik skarbowy - kasa zabrana siłą to złodziejstwo.Czyli odrzucasz jakiekolwiek podatki? To z czego ma się utrzymywać państwo?
Cytat:Rozmawiamy na forum, mi nie zależy aby udowodnić akurat Tobie, że mam rację w moich poglądach.To po co podejmujesz dyskusję, skoro Ci nie zależy na przekonaniu kogokolwiek, a tylko na wyrażeniu swojej opinii z odbytu?
Cytat:Przecież masz państwa rozwinięte (z wysokim PKB na głowę), które zwiększają mocno produkcje co2. Np. Singapur o prawie 100% (według tabeli, którą podałem). Także te Twoje przemyślenia kupy się nie trzymają.Singapur zwiększa produkcję CO2, a moje przemyślenia także się nie trzymają kupy. To Singapur się nie trzyma kupy? Może przez to CO2?