EusMadeus napisał(a): Oto cały Twój arsenał argumentów w dyskusji, że mam przestać bełkotaćCzłowieku! Piszesz zdania bez sensu, ja Ci zwracam na to uwagę, a Ty masz pretensje do mnie! Weź te zdania popraw po prostu, żeby się dało je zrozumieć.
Cytat:A gdzie Ty widzisz wykrzyknik?Przyjęte jest w Internecie, że używanie wersalików oznacza krzyk.
Cytat:W krajach w których jest dużo samochodów ludzie żyją dłużej niż w krajach, w których tych samochodów jest mało.Ale w krajach, gdzie jest dużo nowoczesnych samochodów ludzie żyją dłużej niż w krajach, gdzie jeździ się smrodzącymi gruchotami.
Cytat:Oczywiście, że podatki być muszą.Przed chwilą pisałeś, że każde odbieranie pieniędzy przymusem to bandytyzm. Zdecyduj się.
Cytat:Podatki powinny być na rzeczy wspólneJak wiemy, atmosferę każdy ma prywatną.
Cytat:Jest to Państwo, które jest bogate, ma wysoki wzrost gospodarczy oraz wysoki poziom wzrostu produkcji co2.Czym innym jest bogactwo, a czym innym wzrost gospodarczy. Państwa bogate mają wzrost gospodarczy dość skromny. Najwyższy mają państwa rozwijające się.
Cytat:Także Twoje stwierdzenie cytuję "państwa, które osiągnęły pewien próg rozwoju mogą sobie pozwolić na redukcję emisji." - jest nieprawdziwe.Panstwo ma wysoki wzrost gospodarczy, a moje stwierdzenie jest także nieprawdziwe. Siedzi babcia na fotelu, dziadek też ma sandały. A potem masz pretensję, że Ci mówię, że bełkoczesz.
Cytat:Dane pokazująNa razie nie przeprowadziłeś żadnej poważnej analizy danych. Więc skąd wiesz, co dane pokazują. To że emisja CO2 koreluje z PKB to jest oczywiste. Ale dowiedzenie związku przyczynowo-skutkowego przebiegającego tak jak mówisz to już inna para kaloszy.