EusMadeus napisał(a): Tu mowa jest o pisaniu całych zdań z wielkiej litery a ja napisałem w całym poście 4 słowa aby oznaczyć je, że są ważne w przekazie.To czemu nie użyłeś pogrubienia lub kursywy?
Cytat:Oczywiście swój brak argumentów będziesz teraz zastępować czepianiem się ch*j wie czego - typowe.Moje argumenty przedstawiłem. To Ty się skupiłeś na zarzutach dotyczących bełkotliwych fragmentów i wrzasków, zamiast poprawić te fragmenty.
Cytat:Tak a napisanie 4 słów w długim poście z dużej litery oznacza krzykCzyli nawet nie wiesz, czym się różni pisanie z dużej litery (to po rosyjsku, po polsku mamy „pisać wielką literą”) od pisania wersalikami. Im więcej piszesz, tym bardziej wychodzi Twoja ignorancja w zasadzie w każdym możliwym temacie.
Cytat:Nie wiem skąd Ty wyciągasz te swoje wnioski z moich wypowiedzi.Z tego co piszesz. NIe potrafisz konkretnie wyjaśnić, gdzie kończą się konieczne podatki, a zaczyna „zwykły bandytyzm”. Podaj raz porządne kryterium, jakie należy stosować.
Cytat:Nie rozumiesz różnicy pomiędzy utrzymywaniem wojska a dotowaniem zakupu samochodów dla obywateli?A wojsko to nie obywatele? Obywatele. Jeżdżą samochodami? Jeżdżą.
Cytat:Już Ci zwracałem uwagę abyś nie skupiał się na mnie tylko na moich argumentach.Ale żadnych argumentów nie ma. Są tylko jakieś anegdoty. I nie chodzi tutaj o to, że „skupiam się na Tobie”. Po prostu założyłem, że jeśli stwierdzasz istnienie jakiejś korelacji, to umiesz tę korelację matematycznie wykazać. Ty twierdzisz, że Cię to założenie krzywdzi.