EusMadeus napisał(a): A jak ma się to co Ty udowodniłeś z moim twierdzeniem, że przeniesienie fabryki do innego kraju nie spowoduje spadku emisji co2 globalnie oraz, że kraje, które szybko się rozwijają zwiększają emisyjność co2?Nijak się ma. Ja przedstawiłem konkretną analizę. Ty – tezy, które „Twoim zdaniem” są prawdziwe i anegdoty.
Cytat:Ty nie zaprzeczyłeś żadnej mojej teziePowyższa analiza przeczy tezie, jakoby kraje UE potrzebowały zwiększać emisję CO2, by móc się rozwijać.
Cytat:tylko sam coś założyłeś a potem starasz się to udowodnić.Właśnie nie bardzo. Szczerze mówiąc, nie wiedziałem, czego się spodziewać po analizie regresji tych danych. Parę rzeczy mnie zaskoczyło. Nie spodziewałem się takiego chaosu w górnej części stawki.
Cytat:Nie wiem czy zauważyłeś, ale wybrałem czołówkę krajów, które produkują dużo CO2 na mieszkańca (dodałem do niej kilka krajów, które obniżają emisję) oraz czołówkę krajów, które produkują najmniej co2 na mieszkańca.A dlaczego akurat tak, skoro Twoje 1337 h4xx0r 5k1llz, które posiadłeś dzięki nieprzeczytaniu Lalki pozwalają Ci przeprowadzić poważną analizę zamiast rzucania anegdotami?
Cytat:Jak będzie mi się chciało to poświęcę na to czasNie, nie poświęcisz. Powód jest prosty – nie umiesz, a historie o zarabianiu ciężkich pieniędzy na programowaniu wyssałeś z palca. Już teraz poświęciłeś na swoje żałosne ataki więcej czasu, niż by Ci to zajęło, gdybyś posiadał jakiekolwiek umiejętności informatyczne.