zefciu napisał(a): Nijak się ma. Ja przedstawiłem konkretną analizę.
Przecież dobrze, że ja nic nie jadłem czytając te Twoje wypociny bo bym pobrudził monitor. Postawiłeś sobie jakąś tezę, później pod jej obronę sobie znalazłeś dane i jeszcze mnie w to wszystko mieszasz - zabawne.
zefciu napisał(a): Powyższa analiza przeczy tezie, jakoby kraje UE potrzebowały zwiększać emisję CO2, by móc się rozwijać.
A to może jeszcze ja postawiłem tezę, że kraje, które redukują emisję CO2 nie mogą się dalej rozwijać? Hahaha, dobry jesteś. Co mi jeszcze wmówisz?
zefciu napisał(a): A dlaczego akurat tak, skoro Twoje 1337 h4xx0r 5k1llz, które posiadłeś dzięki nieprzeczytaniu Lalki pozwalają Ci przeprowadzić poważną analizę zamiast rzucania anegdotami?
Bo robienie tego co Ty nie ma zupełnie żadnego sensu. Ty robisz coś bez sensu, tracisz na to pół godziny i oczekujesz, że ja zrobię to samo i będę taki mądry jak Ty - otóż nie będę

Sam sobie coś sprawdziłeś i mnie w to mieszasz - to co robisz nie ma związku z moimi tezami - zrozum to w końcu.
zefciu napisał(a): Nie, nie poświęcisz. Powód jest prosty – nie umiesz, a historie o zarabianiu ciężkich pieniędzy na programowaniu wyssałeś z palca.
A gdzie ja napisałem, że zarabiam ciężkie pieniądze na programowaniu? Ja tak nie napisałem, to są tylko Twoje domysły. Bardzo często coś przekręcasz. Nie muszę też Ci nic udowadniać, skąd w ogóle pomysł i oczekiwania, że miałbym to robić.