EusMadeus napisał(a): No wybacz, może jestem za głupi, ale nadal nie rozumiem czego Ty chcesz dowieść? I dlaczego Twoim zdaniem UE i USA nie traktuje murzynów z Afryki tak jak kiedyś traktowano Murzynów tylko traktują tak Chińczyków? Przecież murzyn z Afryki zarabia mniej od skośnookiego z Chin? Białas z Ukrainy też zarabia 2,5x mniej od Chińczyka. Co chcesz udowodnić bo nie rozumiem?
Starałem się zwrócić uwagę, że przenoszenie fabryk z UE i St. Zjedn. na Daleki Wschód nie musi mieć podłoża związanego z walką z ociepleniem klimatycznym.
EusMadeus napisał(a): No dzięki za minusa, ale ja nadal nie rozumiem co Ty chcesz udowodnić tym, że Niemy miały wzrost gospodarczy 2,7% w 2017 roku? Przecież Niemcy wolno się rozwijają już od kilkudziesięciu lat.
https://www.google.com/search?q=niemcy+w...CA0&uact=5
Na tle innych państw o podobnym PKB per capita to był przyzwoity wzrost.
EusMadeus napisał(a):dammy napisał(a): Nie odpisałeś o żadnych kryteriach na moją wypowiedź dotyczącą planów ograniczenia emisji CO2 przez Australię tylko powołałeś się na dane z wiki dotyczące lat 2000-2015. Na moje zwrócenie uwagi o spadkowym trendzie z lat 2011-2020 widzę nie jesteś łaskaw odpowiedzieć. Dla Twojej wiadomości: w marcu 2020 roku Australia emitowała o 14,3% mniej CO2 niż w 2005 roku.
No wybacz, ale nie rozumiem co chcesz udowodnić. Przecież Australia jest w czołówce krajów, które produkują najwięcej CO2.
Udowodniłem, że podałeś błędną informację jakoby Australia zwiększała emisję CO2