zefciu napisał(a):Ale co tutaj widzisz sprzecznego? Jeśli oczekuję od innych, by nie srali na ulicy, bo jak wdepnę, to mam brudne buty, to co jest Twoim zdaniem obłudne
Jeżeli sam srasz na ulicy a oczekujesz od innych żeby tego nie robili, to znaczy ze jest się spierdoliną pokroju greenpeace, ktora korzysta z nieekologicznej elektroniki czy rozdaje swoje ulotki na papierze zrobionym z drzew dziewiczej puszczy Amazonii
zefciu napisał(a):Chcesz wymusić na przeciwnikach wycofanie się do jaskiń, bo nie masz argumentów
No wiadomo że wymaganie od kogoś konsekwencji to "brak argumentów"
zefciu napisał(a):ich mówienie jakoś przeszkadza Ci w jeżdżeniu 3l dieslem? Albo w „świeceniu światłem” całą noc? Poza tym porównywanie samego faktu korzystania z telefonu komórkowego, który jest w dzisiejszych czasach potrzebny do komunikacji z fanaberią
Znam ludzi którzy nie mają telefonów. Zresztą, gówno mnie obchodzi czy jest wymagane czy nie. Ja do życia potrzebuje rzędowej V8 palącej 20l na sto, i kiełbas z których ocieka tłuszcz i krew, nowych RTX'ów żebym miał 144 fpsy w 4K bo jest mi to potrzebne do życia. Ale niestety, spierdoliny z GP i ekozjeby na stołkach z UE wprowadzają swoje przepisy przez co stare samochody nie przechodzą przeglądów, a ja nie mogę kupić zwykłej żarówki tylko muszę kupić jakąś energooszczędną, nie mogę wyciąć drzewa z własnej działki a za to miszw kupować (jak chce nowe auto) jakieś 1,2 bitrubo gówno czy inne ścierwo