InspektorGadżet napisał(a): Jeżeli sam srasz na ulicy a oczekujesz od innych żeby tego nie robili, to znaczy ze jest się spierdoliną pokroju greenpeace, ktora korzysta z nieekologicznej elektroniki czy rozdaje swoje ulotki na papierze zrobionym z drzew dziewiczej puszczy AmazoniiNo właśnie nie ma analogii. Chyba że te osoby potępiają korzystanie z elektroniki, albo drukowanie ulotek. Ale to musisz jeszcze wykazać.
Cytat:No wiadomo że wymaganie od kogoś konsekwencji to "brak argumentów"Wymaganie od kogoś konsekwencji nie idące w parze z wykazaniem braku kompetencji.
Cytat:Znam ludzi którzy nie mają telefonów.Znasz ludzi, którzy nie mają telefonów, ale efektywnie prowadzą działalność aktywistyczną?
Cytat:Zresztą, gówno mnie obchodzi czy jest wymagane czy nie.No to jesteś nieuczciwy. Chcesz wygrać dyskusję przez odebranie swoim przeciwnikom możliwości tej dyskusji. To doskonały dowód, że jesteś świadom, że inaczej tę dyskusję przegrasz.
Cytat:Ja do życia potrzebuje rzędowej V8 palącej 20l na sto, i kiełbas z których ocieka tłuszcz i krew, nowych RTX'ów żebym miał 144 fpsy w 4K bo jest mi to potrzebne do życia.Na pewno nie jest to Ci potrzebne do uczciwej dyskusji. Zatem znowu – brak analogii.
Cytat:a ja nie mogę kupić zwykłej żarówkiKłamiesz: https://allegro.pl/oferta/zarowka-energy...0540748647
Cytat:nie mogę wyciąć drzewa z własnej działkiMożesz.
Cytat:a za to miszw kupować (jak chce nowe auto) jakieś 1,2 bitrubo gównoNie. Nie musisz. Możesz kupić HEV – najsensowniejszy wybór, jeśli chodzi o nowe auto.