InspektorGadżet napisał(a): Skoro walczą z rzekomym globalnym ociepleniem (ale straszne 15 tysięcy kilometrów stąd topi się lód.Czyli nawet nie wiesz, na czym polega problem GO. Ale będziesz się wypowiadał.
Cytat:Wystawie na słońce moją spoconą dupe i wezwe na pomoc TransformersówProszę dać sobie spokój z takimi tekstami. To jest jednak forum ludzi dorosłych.
Cytat:to niech nie korzystają z rzeczy których wyprodukowanie przyczynia się do powstawania CO2, toksycznych elektronicznych odpadów i do których trzeba zużyć tysiące litrów wody i paliwa.Czyli nie będziesz się odnosił do argumentów innych, tylko powtarzał swoje w kółko. Dziękuję, przyjęliśmy do wiadomości, co uważasz.
Cytat:Bo i nie było to moim zamiaremA co było?
Cytat:Sram na ich działalność aktywistycznąNie srasz, bo „sranie” oznacza w języku potocznym ignorowanie. A Ty się rzucasz i piszesz emocjonalne filipiki. Poza tym znowu piszesz zupełnie obok mojego argumentu. A argument, powtarzam, brzmi tak – jeśli z kimś dyskutujesz, to nie możesz oczekiwać, że zrezygnuje z dyskusji.
Cytat:Jezeli rzeczywiście chcą zrobić coś pożytecznego to niech manifesutją w sprawie ulg podatkowych/finansowych dla wynalazców/producentów nowych technologii czy zwolnienia z podatków.A nie robią tego?
Cytat:Według tej strony Wielkopolska i Poznań to jedne z bardziej zanieczyszczonych terenów w PL. Zrobiłeś cokolwiek żeby to zmienić?A czy to istotne? Robię ile jestem w stanie, jednak nie będę wracał do jaskini, bo mi Quinque każe.
Cytat:Czy tylko moralizujesz innych w internecie?A gdzie Ty widzisz, żebym ja kogoś moralizował w kwestiach ochrony środowiska? Dopierdolenie się personalne do ludzi, którzy zaorali Twojego bożka na YT było wystarczająco kiepskie. Dopierdolenie się personalne do mnie, bo Ci zwróciłem na to uwagę, to już szczyt żałości.