zefciu napisał(a):Czyli nawet nie wiesz, na czym polega problem GO. Ale będziesz się wypowiadał
Będę bo mogę, proszę mi wykazać ze GO jest szkodliwe
zefciu napisał(a):Proszę dać sobie spokój z takimi tekstami. To jest jednak forum ludzi dorosłych
Nie naruszam regulaminu
zefciu napisał(a):A co było?
Wykazanie ich obłudy i hipokryzji co mi się udało
zefciu napisał(a):A argument, powtarzam, brzmi tak – jeśli z kimś dyskutujesz, to nie możesz oczekiwać, że zrezygnuje z dyskusji.
Ale ja nie mam zamiaru z nimi dyskutować. Ja mam zamiar palić węglem bo mam na to ochotę i zadnemu GP kij do tego
zefciu napisał(a):A nie robią tego?
Nie widać
zefciu napisał(a):A czy to istotne?
Oczywiscie, bo lewica potrafi zabierać innym sama nie dając od siebie niczego
zefciu napisał(a):Dopierdolenie się personalne do ludzi, którzy zaorali Twojego bożka na YT
Nie znam żadnego Sommera i nie oglądam tego kanału więc skoncz
zefciu napisał(a):to już szczyt żałości
Jasne, mnie bierze żałość. To twój brat w wierze zaczął mnie od tak minusować bo miał ból dupska za cytowanie Maksyma Wyznawcy, drugi się obraził bo wyjaśniłem mu ze nauka pszyrki w gimbie to nie inteligentniactwo, to ty ostatnio dawałeś mi minusy dla zasady bo geranium mi dała dwa plusy, to wasza koleżanka która udaje wielce kulturalną próbowala mnie dyskredytować bo popełniłem błąd językowy. Po zwróceniu uwagi zablokowała mnie bo raczyłem jej odpowiedzieć że to co robi jest obrzydliwe. Mnie bierze żałość? Ja mam to gdzieś, im bardziej mnie nie lubicie tym bardziej wiem że robię dobra robotę