InspektorGadżet napisał(a): Będę bo mogę, proszę mi wykazać ze GO jest szkodliweNigdy nie słyszałeś żadnego argumentu za tym, że GO jest szkodliwe? Że np. życie ludzkie jest uzależnione od klimatu? Że ludzka gospodarka wymaga jego stabilności?
Cytat:Nie naruszam regulaminuMoże prościej, bo nie dociera: przestań zachowywać się jak gówniarz, bo wylecisz.
Cytat:Wykazanie ich obłudy i hipokryzji co mi się udałoWykazanie obłudy wymaga wskazania, jakie konkretnie standardy, które ktoś narzuca innym są przez niego nieprzestrzegane. Ty takich nie wskazałeś. Stwierdzenie „mi nie pozwala świecić światłem całą noc a sam używa komórki” nie wskazuje na obłudę, bo to są różne standardy.
Cytat:Ale ja nie mam zamiaru z nimi dyskutować.A co masz zamiar?
Cytat:Nie widaćCzego nie widać? Przecież to jest jedna z głównych śpiewek lewicy, że trzeba stworzyć system podatkowy, który skłoni do inwestycji?
Cytat:Oczywiscie, bo lewica potrafi zabierać innym sama nie dając od siebie niczegoAle ja nie jestem „lewica”, tylko zefciu.
Cytat:Nie znam żadnego SommeraTo do czego był Twój komentarz?
Cytat:Mnie bierze żałość?Skąd mam wiedzieć, czy Ciebie bierze żałość? Coraz głupsze pytania zadajesz.