zefciu napisał(a):Nie. Nie ma. Tak samo jak skup produktów rolnych nie ma obowiązku kupować po tej samej cenie, po której dany produkt dostępny jest w markecie
Elektrownia już otrzymuje opłatę za magazynowanie energii w postaci darmowego prądu. Więc slabiutki argument
zefciu napisał(a):Ale na jakiej podstawie należy odróżnić? Jesteś po stronie „ekozjebów”. Pogódź się z tym, bo to bardzo dobrze. Jesteś po stronie mającej rację moralną i tej, która ostatecznie zwycięży. Następnym razem, jak jakieś naziolki będą pluć na „ekozjebów”, to im pokaż środkowy palec i powiedz, że jesteś jednym z nich
Nie jestem. Nalezy odróżnić normalnych ludzi (jak ja) którzy są przeciwni paleniu śmieciami czy oponami, które propsują ulgi podatkowe dla producentów przyjaznych środowisku technologii, którzy są przeciwni wyrzucaniu śmieci do lasów. Od ekozjebistów nakładających podatki na ludzi palących węglem czy jeżdżącymi V8
zefciu napisał(a):Quinque potępia antyrządowe protesty, a broni K*****skiego
Oczywiście potępiam protesty Strakju Kobiet z kilku powodów. Natomiast protesty rolników są mi obojętne
zefciu napisał(a):Quinque sugeruje, że stworzony ponad prawem przez polityków *** organ może być potencjalnie Trybunałem Konstytucyjnym
Może być bo nie jestem zwolennikiem legalizmu