InspektorGadżet napisał(a): Obecnie elektrownia zabiera 20% twojego prądu za magazynowanie energiiNo wiem. A w propozycji ***u ustala różne ceny za przesyły. Z tym samym uzasadnieniem. Sam pomysł nie jest zły. Zła jest różnica cen.
Cytat:Fakt ze elektrownia dostaje za darmo prąd który może sprzedać jest uczciwą ofertą<hurr-durr>Ale przecież to, co jest uczciwą ofertą powinien ustalać wolny rynek, a nie jakiś ekozjeb Quinque</hurr-durr>
Cytat:Ty chyba naprawdę chcesz żebym zaczął palić oponami skoro zestawiasz mnie w jednym szeregu z weganami, albo tymi co się przywiązują do drzewNie. Chcę, żebyś zauważył, że świat nie dzieli się na rozsądnych i zawsze mających rację „mych”, oraz głupich, nieracjonalnych „ónych”. I że użyłeś argumentu, który w Twoim obozie politycznym zostałby uznany za lewacki. Tylko tyle. Jeśli Twoją reakcją ma być wyparcie i palenie oponami z czystej przekory, to jest to problem Twojego charakteru, a nie mojego zwrócenia Ci uwagi.
Cytat:Chamstwa przedstawicieli SK i ataków na kościoły przezeń dokonanychPonieważ środowiska polityczne, z którym Ty sympatyzujesz nigdy nie były chamskie i nigdy nie zaatakowały żadnego kościoła?
Cytat:Ależ da.Ale jak? Jeśli Adam ktoś lata po ulicy z łomem i bije ludzi. I powstanie organizacja, której celem jest protest przeciwko biciu łomem ludzi przez Adama, to do jasnej cholery nie da się być przeciwko tej organizacji (argumentując, że jakiś jej przedstawiciel był chamski) i twierdzić, że się nie pochwala postępowania Adama.
Cytat:To że coś jest zgodne z prawem nie jest dla mnie argumentemAle od dupy strony do tego podchodzisz. Jeśli nie zgadzasz się z ***em, to powinieneś potępiać ΨTK. Nawet jeśli nie jesteś legalistą, bo ΨTK istnieje po to, by umacniać władzę ***u.