zefciu napisał(a):<hurr-durr>Ale przecież to, co jest uczciwą ofertą powinien ustalać wolny rynek, a nie jakiś ekozjeb Quinque
Ale wolny rynek ustalił ze opłaca mu się obecna oferta. Zobaczymy ile osób będzie sobie zakładać FW jak wejdą te przepisy
zefciu napisał(a):Nie. Chcę, żebyś zauważył, że świat nie dzieli się na rozsądnych i zawsze mających rację „mych”, oraz głupich
Widziałeś ostatnią akcje Greenpeace z paralotnią?
https://www.google.com/amp/s/www.rmf24.p...Id,5300593
Nigdzie nie twierdzę że mam racje. Twierdzę że środowiska typu GP szkodą sprawie o którą niby walczą. Powyższa akcja jest jednym z wielu przykładów
zefciu napisał(a):Tylko tyle. Jeśli Twoją reakcją ma być wyparcie i palenie oponami z czystej przekory, to jest to problem Twojego charakteru
Chyba po takim czasie zdążyłeś zauważyć że jak ktoś na mnie coś wymusza to robię na odwrót z czystej przekory
zefciu napisał(a):Ponieważ środowiska polityczne, z którym Ty sympatyzujesz nigdy nie były chamskie i nigdy nie zaatakowały żadnego kościoła?
Te na które głosuje tego drugiego nie czynią. Pierwsze być może, ale jest różnica między chamstwem takiego Grzesia Brauna a Marty Lempart czy innych środowisk. GB potrafi swoje stanowisko uzasadnić i nawet jak kogoś chce obrazić to robi to w elegancki sposób
zefciu napisał(a):Ale jak?Normalnie. Potępiam PiS za bycie udawaną prawicą i zgadzam się z nielicznymi ich działaniami. Poza tym to nie społeczeństwo ustala co jest zgodne z prawem a co nie jest
zefciu napisał(a):Ale od dupy strony do tego podchodzisz. Jeśli nie zgadzasz się z ***em, to powinieneś potępiać ΨTK. Nawet jeśli nie jesteś legalistą, bo ΨTK istnieje po to, by umacniać władzę ***u.
Nie popieram ani jednych ani drugich