Sofeicz napisał(a):Ale gdzie tu masz wolny rynek?
W nosie, nikt nie zmusza nikogo do zakładania paneli. Wolny rynek polega na tym że ktoś może sobie coś kupić wtedy gdy to mu się opłaca. Najwyraźniej obecnie opłaca się montować FW
Sofeicz napisał(a):Gdybyś wiedział przynajmniej deczko na temat tego, jak działa profesjonalna energetyka, to byś nie pisał takich głupot.
Zapewne masz dyplom z dziedziny energetyki i wypowiadasz się jako ekspert. Dobrze wiedzieć. Ale gdybyś zamiast próby ośmieszna mnie przeczytał ze zrozumieniem co napisałem, to widziałbyś ze napisałem wyrazie iż opłatą za magazynowanie energii jest oddawanie części energii elektrowni. I napisałem też ze po zmianie przepisów najprawdopodobniej liczba montowanych paneli spadnie. Nikt nikomu nie kazał ustalać takich warunków jak sa obecnie
zefciu napisał(a):Aha. I to jest Twój najlepszy argument?No wiadomo, powazna organizacja naraża swoich pracowników na niebezpieczeństwo. I przy okazji dzialan tej organizacji cierpią inni
zefciu napisał(a):Aha. Czyli np. mordujesz ludzi, bo jest zakazane mordowanie ludzi?
Nie. Gdy ktoś probuje mnie dyskredytować to jadę z nim krótko nawet jak nie mam racji
zefciu napisał(a):A jaki był stosunek endecji do zburzenia Soboru Aleksandra Newskiego?No, jako symbol Ruskiej dominacji. Zresztą, ja nie głosuje na Endecję bo ta dawno nie istnieje
zefciu napisał(a):Aha. Czyli wszystko rozbija się o elegancję?
O merytoryke i poglądy. GB potrafi swoje stanowisko uzasadnić a z jego poglądami się zgadzam
zefciu napisał(a):A kto w demokracji to ustala?
Rząd 3/4 głosów. Ale nie uważam żeby w demokracji lud miał realny wpływ na władze i wygląd państwa