Z lekarzy których wymieniłem przynajmniej jeden stwierdził że medycyna nie potrafi wytłumaczyć pochodzenia tych ran
Naprawdę nie trzeba mieć aparatu 8k żeby zauważyć różnicę między martwicą a zakrwawioną ręką
Istotne jest to czy jodyna potrafi wytworzyć tego typu rany, medonet twierdzi że nie
A to bardzo łatwo wytłumaczyć. Wszystkie znane mi zródła mówią że rany nieustannie krwawiły
Bert04, stosowanie środków odkażających w czasach globalnej epidemii naprawdę nikogo nie powinno dziwić
Dragula napisał(a):Zdjęcia z epoki wiele pozostawiają sobie do życzenia
Naprawdę nie trzeba mieć aparatu 8k żeby zauważyć różnicę między martwicą a zakrwawioną ręką
Dragula napisał(a):żeby coś miało właściwości odkażające, musi być szkodliwe dla organizmów żywych
Istotne jest to czy jodyna potrafi wytworzyć tego typu rany, medonet twierdzi że nie
Dragula napisał(a):zajmowały prawie całą powierzchnię dłoni. Jak to się ma do ram po gwoździach?
A to bardzo łatwo wytłumaczyć. Wszystkie znane mi zródła mówią że rany nieustannie krwawiły
Bert04, stosowanie środków odkażających w czasach globalnej epidemii naprawdę nikogo nie powinno dziwić