InspektorGadżet napisał(a): Widocznie ty wyznajesz jakiegoś Boga który nie potrafi sprawić że ktoś może poruszać palcami nawet z podziurawionymi kośćmi.Ale gdyby o Pio potrafił drogą telekinezy poruszać środkowym palcem, który wisi bez połączenia ze szkieletem, to byłby to większy cud jeszcze, niż jakieś tam stygmaty
Cud dziejący się na oczach tysięcy ludzi. Zatem dlaczego nie ten cud został „wypromowany”?Cytat:przedstawiłem opinię lekarza który stwierdził że dłoń jest przebita na wylot, a zdjęcia O. Pio pokazują że stygmat zajmował cały obszar dłoniNo a rany musiały mieć kształt idealnego walca, gdyż?
zefciu napisał(a):Omówiłem wszystkie substancje jakich miał używać O. PioOmówiłeś wszystkie substancje żrące, jakie istnieją na świecie?
Cytat:jeżeli twierdzisz że nie mam racji to podaj nazwę innych substancji których miał rzekomo używaćPrzecież podałem przykład – wodorotlenek sodu. Podałem nie dlatego, że jestem przekonany, że akurat tego używał, ale dlatego, że jest to nietoksyczna substancja żrąca, która zdaje mi się najbardziej dostępna.
Oczywiście w ogóle się do tego nie odniosłeś. Ale nie o to chodzi, żebyś się odnosił. Po prostu substancji, które mogą zrobić dziurę w ręce jest multum. I fakt, że ktoś nie potrafi wskazać konkretnej o niczym nie świadczy.
Cytat:Każdy może sobie uznawać że stygmaty Pio to oszustwo, ja natomiast uważam że argumenty jego przeciwników są niewiarygodne i uznaje jego rany za cudNo i uznawaj. Ale nie gadaj głupot, że miał lite śródręcza.