Mnie Mesjasz i Dzieci podobały się. Właśnie Imperator mnie nurzył, bo mimo akcji, to rozwoju bohaterów było niewiele. Kolejna książka o autorytaryzmie i nieco za bardzo rozwleczona plus finał przewidywalny.
Ustawił o ile będą kolejne.
Serial podobno już jest pewny, o Bene Gesserit, ale nawet druga część Diuny nie jest chyba pewna? Jakkolwiek, D.V. nie zgodziłby się na tylko jeden obraz. pytanie czy nie anulują w ostatniej chwili. Chyba nie... Oby nie. Głupio byłoby skończyć Przyzwoity, dobry, a tym bardziej bardzo dobry (oby taki był!) film na zawieszeniu akcji podczas bitwy.
Mimo wszystko coś się pamięta i raczej nie są to przyjemne odczucia.
Może tak być. Ciekawe na czym się skończy.
zefciu napisał(a):Żarłak napisał(a): Zapowiada się faaaajny film. W sumie to dwa.W sumie to przynajmniej siedem, jak nie więcej.Spoiler!
Ustawił o ile będą kolejne.
Serial podobno już jest pewny, o Bene Gesserit, ale nawet druga część Diuny nie jest chyba pewna? Jakkolwiek, D.V. nie zgodziłby się na tylko jeden obraz. pytanie czy nie anulują w ostatniej chwili. Chyba nie... Oby nie. Głupio byłoby skończyć Przyzwoity, dobry, a tym bardziej bardzo dobry (oby taki był!) film na zawieszeniu akcji podczas bitwy.
Dragula napisał(a): Jakby jeszcze była warta zapamiętania
Mimo wszystko coś się pamięta i raczej nie są to przyjemne odczucia.
zefciu napisał(a): Tak sobie pomyślałem oglądając trailer:
Spoiler!
Może tak być. Ciekawe na czym się skończy.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.