znaLezczyni napisał(a): Własną opinię, kilkuzdaniową, napisałam w pierwszym poście w tym temacie o tym serialu. Trzeba ją było przeczytać. Ponieważ najwyraźniej nie wystarczyła, podałam link do recenzji, z którą się zgadzam. Twoje pytanie więc, jeśli jest do mnie, nie ma sensu.Czyli kilkuzdaniowy komentarz jest ok (nazywanie tego recenzją to lekka przesada) a jednozdaniowy już nie jest ok gdyż jest ironiczny. Czy tutaj jest zakaz pisania jednozdaniowych, ironicznych komentarzy? Cały ten wątek składa się w większości z jednozdaniowych komentarzy.
Cytat:Oglądałeś serial. Zignorowałeś zalety i na podstawie własnego widzimisię odgadłeś, dlaczego podoba się tysiącom ludzi. To bardzo logiczne zachowanie w pełni uzasadnia użycie przez ciebie ironii w poprzednim poście.I tak, to był sarkazm.
Haha. Oceniałem przede wszystkim fenomen tego serialu. Jest wiele produkcji cechujących się wysoką jakością (lepszą niż "Squid Game") ale jakoś nie stają się czymś, o czym wszyscy rozmawiają. Nie rozumiem dlaczego stwierdzenie, że serial wybił się na epatowaniu przemocą i okrucieństwem jest nielogiczne?