Nie chcę mi sie odpowiadać na całość
XD. Tyle że on nie modlił się dlatego że wygrali tylko za duszę zmarłych. Manipuluj dalej
No i? Jej poświęcenie nie wynikało z jej ateuszowości. Tylko że doszła do wniosku że lepiej żeby tamta przeżyła
Ty to naprawdę jesteś chory z nienawiści. To się leczy
A usprawiedliwiał konkretnie kiedy?
No iksde, spasiona tępa i do tego zboczona świnia, którym był gej. Niezła beka, obleśny typ z którego śmieje się reszta bogatych pajaców. I jeszcze czeprie satysfkacje z oglądania śmierci innych. jest mniej odpychający od typa który modlił się za zmarłych. Jak mówiłem, to się leczy
Mustafa, to Obejrzyj sobie Gomorę albo Rodzinę Sporano. Świetne seriale. Chociaż ostatni sezon R. S. To jakieś nieporozumienie
E.T. napisał(a):Tak więc sobie rozmodlony tłumaczy zdarzenia, usprawiedliwiając swój udział w rywalizacji
XD. Tyle że on nie modlił się dlatego że wygrali tylko za duszę zmarłych. Manipuluj dalej
E.T. napisał(a):No i pomijasz to, że panienka nie planowała samobójstwa z tego powodu, że nie miała do czego wracać
No i? Jej poświęcenie nie wynikało z jej ateuszowości. Tylko że doszła do wniosku że lepiej żeby tamta przeżyła
E.T. napisał(a):Niesmaczność polega na żałosnym pogrążaniu się w modlitwie w kryzysowej sytuacji
Ty to naprawdę jesteś chory z nienawiści. To się leczy
E.T. napisał(a):Niesmaczność polega na religijnym usprawiedliwianiu swojego udziału w grze, w tym zabijania innych
A usprawiedliwiał konkretnie kiedy?
E.T. napisał(a):IksDe Bogaty grubas który chce się zabawić z kelnerem jako krytyka LGBT. IksDe
No iksde, spasiona tępa i do tego zboczona świnia, którym był gej. Niezła beka, obleśny typ z którego śmieje się reszta bogatych pajaców. I jeszcze czeprie satysfkacje z oglądania śmierci innych. jest mniej odpychający od typa który modlił się za zmarłych. Jak mówiłem, to się leczy
Mustafa, to Obejrzyj sobie Gomorę albo Rodzinę Sporano. Świetne seriale. Chociaż ostatni sezon R. S. To jakieś nieporozumienie