zefciu:
Skoro sa takie tanie te samochody, to dlaczego Elon Musk nie zarabia na sprzedaży samochodów tylko na przykład inwestuje w bitcoina? I dlaczego w Polsce na jeden zakupiony samochod elektryczny przypada 99 spalinowych?
Cytat:Aha. Czyli nie będziesz już nawet próbowała uzasadnić swoich sądów. Tylko będziesz je powtarzaćNie będę niczego udowadniała bo nie muszę, podobnie jak naukowcy od klimatu niczego nie udowodnili za to ich teorie maja kolosalny wpływ na kształt polityki, dzieki której wydaje się miliardy rocznie z kieszeni podatników. Nie stworzono nawet modelu, który pokazywałby ile trzeba wprowadzić CO2 do atmosfery, żeby uzyskać jakis efekt cieplarniany.
Cytat:A wulkany niby jak grzeją, jak nie przez efekt cieplarniany?Wiesz, nie wiem o jakim okresie w dziejach ziemi, mówisz, ale naprawdę, chlopie potrzebny jest najpierw określenie wyjściowego poziomu CO2 i tego dodatkowego z wulkanów.
Cytat:Ja mam normalną definicję klasy średniej. Klasa średnia to są osoby wykonujące wolne zawody, albo zatrudnione na stanowiskach wymagających kwalifikacji. W Polsce klasa średnia wyciąga tyle, że bez problemu odłoży/dostanie kredyt na nowy EV co 7 lat.
Skoro sa takie tanie te samochody, to dlaczego Elon Musk nie zarabia na sprzedaży samochodów tylko na przykład inwestuje w bitcoina? I dlaczego w Polsce na jeden zakupiony samochod elektryczny przypada 99 spalinowych?
Rozsadziło mi antenę.