Rodica napisał(a): Nie będę niczego udowadniała bo nie muszęAle wiesz, że to forum dyskusyjne?
Cytat:podobnie jak naukowcy od klimatu niczego nie udowodniliJakie jest Twoje kryterium „dowodu”?
Cytat:Nie stworzono nawet modeluCo?
Cytat:który pokazywałby ile trzeba wprowadzić CO2 do atmosfery, żeby uzyskać jakis efekt cieplarniany.Każda ilość powoduje jakiś efekt.
Cytat:Skoro sa takie tanie te samochody, to dlaczego Elon Musk nie zarabia na sprzedaży samochodówPytanie – piszesz byle co i nie chce Ci się weryfikować, czy bezczelnie kłamiesz, licząc, że ja nie sprawdzę:
https://www.cnbc.com/2021/10/20/tesla-ts...-2021.html
Cytat:I dlaczego w Polsce na jeden zakupiony samochod elektryczny przypada 99 spalinowych?M. in. dlatego, że w Polsce cały czas jest dużo osób biednych. No i dochodzą kwestie kulturowe, oczywiście.
lumberjack napisał(a): dlatego nie rozumiem skąd cię może śmieszyć pomysł, że auta elektryczne warte 150k będą wymagały dopłat aby na polskich drogach zaistniała zauważalna zmiana odnośnie typu aut jakimi się jeździ.Nie śmieszy mnie pomysł dopłat. Śmieszy mnie gramatyka Rodicy „ludzie dotowane” i definicja „bardzo bogatych”, która umieszcza mnie w jednym worku z Solorzem.